Vi ønskede at købe et rækkehus, hvor sælger ønskede 1 års overtagelse. Det betyder en masse ekstra omkostninger i den forbindelse (forlænget garanti/2 flytninger m.m), men det lykkes Michael at forhandle en aftale på plads som minimerede vores omkostninger, samt et afslag i prisen. Michael holdt os hele tiden informeret om hvor forhandlingerne var i processen, og vi følte os hele tiden "holdt i hånden". Nu er handlen endelig og vi glæder os til at overtage vores nye bolig i 2022. Vi giver vores varmes anbefalinger til Køberrådgiver Michael Musfelth.
Pia Georgsen
Pia Georgsen
25. Oktober, 2021.
Jeg har de sidste 9 år fået hjælp til køb af 5 ejendomme af Michael Musfelth - 3 gange til erhverv og 2 til private køb. Michael er helt fantastisk til på systematisk vis at sikre, at alt er på plads og at der bliver stillet de vigtige spørgsmål og truffet de rigtige beslutninger. Det er så rart at så snart købsbeslutningen er truffet tager han over på styring, forhandling og forløb med ejendomsmægler, forsikring, kommune, jura osv. Det giver ro i maven med den form for erfaring, viden om hvad der sker på markedet, skarphed og pædagogiske evner. Michael kan på det varmeste anbefales - ekstremt god værdi for pengene. Tak til dig
Liselotte Lyngsø
Liselotte Lyngsø
17. April, 2021.
Vi kan kun give Michael Musfelth vores varmeste anbefaling. Vi har gjort brug af Michael Musfelths rådgivning og brugt Michael Musfelths faglige og saglige råd og vejledning gennem flere år i hans tidligere virke med stor tilfredshed. Derfor var vi ikke i tvivl, da vi igen skulle købe ny bolig. Vi skulle have Musfelths rådgivning med til at "holde os i hånden" hele vejen. Musfelth har gennem de snart 16 år, hvor vi har haft brug for det ene eller anden råd og vejledning, guidet os let og smertefrit igennem. Super professionel og altid reel og ærlig i sin rådgivning og helt sikkert alle pengene værd. De bedste anbefalinger fra Jeanne Eriksson og Kim Georgsen
Jeanne Eriksson
Jeanne Eriksson
14. Marts, 2021.
Super professionel og kompetent vejledning ved vores huskøb. Følte os i trykke hænder. Vi vil helt sikkert gøre brug af Michaels viden indenfor huskøb næste gang vi skal købe hus.Kan varmt anbefale Michael.
Rasmus Kristoffersen
Rasmus Kristoffersen
23. September, 2020.
Super kompetent og god god vejledning af Michael Musfelth, da jeg skulle overtage mit nuværende hus. Michael havde øje for alle detaljer, som jeg ikke selv kendte til og jeg følte mig rigtig tryg ved at have Michael til at udfærdige alle papirer. Vil helt sikkert gøre brug af han igen, når jeg får brug for en køberådgiver næste gang.
Susi Edrén
Susi Edrén
7. September, 2020.
Virkelig godt møde og gennemgåelse af dokumenter.
Hanni Andersen
Hanni Andersen
2. September, 2020.
Herfra kommer den varmeste anbefaling til at bruge Michael som køberrådgiver, frem for en advokat - da man i virkeligheden for “2 for 1’s pris” Inden vores møde med Michael, havde vi selv gennemgået alle dokumenter omkring vores kommende boligkøb (hvilket tager rigtig mange timer) Men det havde vi i virkelig ikke behøvet. De 25-30 spørgmål vi havde til dokumenterne nåede Michael nemlig at besvare og komme omkring under hans “præsentation” af dokumenterne. Michael er grundigheden selv. Han er meget nærværende i ens boligkøb og tager sig altid tiden til at besvare de mange spørgsmål man måtte have, helt ned i dybden. Det var første gang vi skulle ud og investere forholdsvis mange penge i en bolig, og vi har følt os så trygge ved situationen med Michael ved vores side hele vejen igennem,
Line Nielsen
Line Nielsen
1. September, 2020.
Meget professionel og god gennemgang af mit boligkøb. Stor anbefaling her fra 🙂
Michael Schrøder
Michael Schrøder
1. September, 2020.

Skødeskrivning

Skødeskrivning

Skødeskrivningspakken

Denne pakke er vore billigste boligkøbspakke.

Vælger du blot skødeskrivning, er der penge at spare.

Skødeskrivningspakken er for den køber, som allerede kender til bolighandel og måske har handlet en bolig en del gange tidligere.

Har du aldrig handlet bolig før eller ikke har indsigt i det at handle bolig, vil jeg klart råde dig til at vælge en af de andre pakker, der indeholder rådgivning.

Pris kr. 4.000 inkl. moms.

 

Hvordan foregår skødeskrivning?

Køber og sælger har i fællesskab fundet frem til pris og vilkår, og alle dokumenter er fremskaffet herunder rapporter som tilstandsrapport, elsynsrapport og energimærke.

Køber og sælger vil gerne spare nogle penge og har vurderet ikke at have brug for rådgivning. Det er typisk handler mellem venner og familie.

Hvad er et skøde?

Et skøde er det endelige og officielle dokument i en bolighandel, der beviser, hvem der er den retmæssige ejer af ejendommen. Rent formelt sikrer det ejerskabet til en fast ejendom.