Vi ønskede at købe et rækkehus, hvor sælger ønskede 1 års overtagelse. Det betyder en masse ekstra omkostninger i den forbindelse (forlænget garanti/2 flytninger m.m), men det lykkes Michael at forhandle en aftale på plads som minimerede vores omkostninger, samt et afslag i prisen. Michael holdt os hele tiden informeret om hvor forhandlingerne var i processen, og vi følte os hele tiden "holdt i hånden". Nu er handlen endelig og vi glæder os til at overtage vores nye bolig i 2022. Vi giver vores varmes anbefalinger til Køberrådgiver Michael Musfelth.
Pia Georgsen
Pia Georgsen
25. Oktober, 2021.
Jeg har de sidste 9 år fået hjælp til køb af 5 ejendomme af Michael Musfelth - 3 gange til erhverv og 2 til private køb. Michael er helt fantastisk til på systematisk vis at sikre, at alt er på plads og at der bliver stillet de vigtige spørgsmål og truffet de rigtige beslutninger. Det er så rart at så snart købsbeslutningen er truffet tager han over på styring, forhandling og forløb med ejendomsmægler, forsikring, kommune, jura osv. Det giver ro i maven med den form for erfaring, viden om hvad der sker på markedet, skarphed og pædagogiske evner. Michael kan på det varmeste anbefales - ekstremt god værdi for pengene. Tak til dig
Liselotte Lyngsø
Liselotte Lyngsø
17. April, 2021.
Vi kan kun give Michael Musfelth vores varmeste anbefaling. Vi har gjort brug af Michael Musfelths rådgivning og brugt Michael Musfelths faglige og saglige råd og vejledning gennem flere år i hans tidligere virke med stor tilfredshed. Derfor var vi ikke i tvivl, da vi igen skulle købe ny bolig. Vi skulle have Musfelths rådgivning med til at "holde os i hånden" hele vejen. Musfelth har gennem de snart 16 år, hvor vi har haft brug for det ene eller anden råd og vejledning, guidet os let og smertefrit igennem. Super professionel og altid reel og ærlig i sin rådgivning og helt sikkert alle pengene værd. De bedste anbefalinger fra Jeanne Eriksson og Kim Georgsen
Jeanne Eriksson
Jeanne Eriksson
14. Marts, 2021.
Super professionel og kompetent vejledning ved vores huskøb. Følte os i trykke hænder. Vi vil helt sikkert gøre brug af Michaels viden indenfor huskøb næste gang vi skal købe hus.Kan varmt anbefale Michael.
Rasmus Kristoffersen
Rasmus Kristoffersen
23. September, 2020.
Super kompetent og god god vejledning af Michael Musfelth, da jeg skulle overtage mit nuværende hus. Michael havde øje for alle detaljer, som jeg ikke selv kendte til og jeg følte mig rigtig tryg ved at have Michael til at udfærdige alle papirer. Vil helt sikkert gøre brug af han igen, når jeg får brug for en køberådgiver næste gang.
Susi Edrén
Susi Edrén
7. September, 2020.
Virkelig godt møde og gennemgåelse af dokumenter.
Hanni Andersen
Hanni Andersen
2. September, 2020.
Herfra kommer den varmeste anbefaling til at bruge Michael som køberrådgiver, frem for en advokat - da man i virkeligheden for “2 for 1’s pris” Inden vores møde med Michael, havde vi selv gennemgået alle dokumenter omkring vores kommende boligkøb (hvilket tager rigtig mange timer) Men det havde vi i virkelig ikke behøvet. De 25-30 spørgmål vi havde til dokumenterne nåede Michael nemlig at besvare og komme omkring under hans “præsentation” af dokumenterne. Michael er grundigheden selv. Han er meget nærværende i ens boligkøb og tager sig altid tiden til at besvare de mange spørgsmål man måtte have, helt ned i dybden. Det var første gang vi skulle ud og investere forholdsvis mange penge i en bolig, og vi har følt os så trygge ved situationen med Michael ved vores side hele vejen igennem,
Line Nielsen
Line Nielsen
1. September, 2020.
Meget professionel og god gennemgang af mit boligkøb. Stor anbefaling her fra 🙂
Michael Schrøder
Michael Schrøder
1. September, 2020.

Køb af ejerlejlighed

Det er en stor beslutning, og du skal selvfølgelig gøre dig en række overvejelser, inden du køber en ejerlejlighed.

Lejlighed

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af ejerlejlighed?

-Er du førstegangskøber, eller har du handlet før?

-Hvad har du råd til her og nu og på længere sigt?

-Vil der ske ændringer i din jobsituation eller har du planer om uddannelse?

-Køber du lejlighed for at dække dit behov på kort sigt, eller tænker du på køb, der giver plads til vokseværk?

-Hvad med området? Skal det være tæt på din arbejdsplads, uddannelsessted, indkøb og institutioner? Skal det være tæt på offentlige transportmidler, eller er parkeringsforhold vigtige? 

-Hvad med standen? Skal den være indflytningsklar, eller er du frisk på at skulle istandsætte?

Dette er blot nogle af de spørgsmål og overvejelser, du skal forholde dig til, og du bør derfor søge rådgivning hos både din bank og din køberrådgiver.

Start med at få lavet et Køberbevis i din bank, så du ved, hvad du helt præcist kan købe for. Banken laver et budget for dig og ser på dine indtægts- og udgiftsforhold. Det gælder også, hvis du skal have solgt noget andet først. Så er du klædt godt på til dit boligkøb.

Derefter kan du med fordel kaste dig over www.boligsiden.dk, hvor du får et overblik over samtlige udbudte ejerlejligheder i Danmark.

Ejerlejlighedspakken

Når du har fundet din drømmebolig, så kan jeg hjælpe dig med:

• Juridisk gennemgang af alle dokumenter og købsaftale – er juraen og formuleringerne i orden?

• Køberrådgivning om dit køb/kritisk syn på hele ejendommen – er der f.eks. større planer for ejerforeningen, der får økonomiske konsekvenser for dig?

• Møde hvor vi sammen gennemgår materialet og det, som jeg har undersøgt

• Udarbejdelse af skøde, tinglysning og refusionsopgørelse

• Korrespondance med ejendomsmægleren, din bank og sælgers bank

• Jeg følger dig fra start til slut og fører dig sikkert gennem din bolighandel

Pris kr. 8.000 inkl. moms.