Byggeteknisk gennemgang

Byggeteknisk gennemgang af bolig?

Når du har fundet din drømmebolig, kan jeg sammen med dig tage på sambesigtigelse. Du kan også få en byggeteknisk gennemgang med en byggetekniker, byggeteknisk gennemgang Ebas

Det er jo en stor beslutning at købe hus, rækkehus eller lejlighed, og for de fleste er det den største økonomiske beslutning i livet.

Mange følelser er i spil, og jeg oplever tit, at køberne bliver følelsesmæssigt blinde på deres drømmebolig. Det kan være, at du som køber har været på udkig i meget lang tid og nu er blevet træt af det, eller at du er blevet så forelsket i det nye køkken eller skønne beliggenhed, at du helt overser alt det andet.

Som Køberrådgiver vil jeg være dine ekstra øjne.

På en sambesigtigelse vil jeg lave en prisvurdering af din drømmebolig og rådgive dig i alle forhold og planer for ejendommen eller området.

Endvidere vil jeg lave en helhedsvurdering af ejendommen.

kr. 2.000 inkl. moms